Total Security Tracking System

Het Total Security Tracking Systeem verbetert de performance van de surveillance en de verwerking van alarmmeldingen. Het systeem is gebaseerd op de combinatie van RFID(radio frequency identification), PDA’s en de koppeling aan de database van de meldkamer.

De surveillance verbetert door het ontbreken van de bekende strippunten. Dit kan, aangezien het systeem de surveillant herkent op het moment dat deze de ruimte binnenkomt.

Hierdoor kan de surveillant zijn volledige aandacht vestigen op de beveiliging in plaats van het ‘aflopen’ van de strippunten. In geval van nood beschikt de surveillant over een noodknop op de PDA welke direct een melding geeft over de locatie van de surveillant door middel van GPS. De meldkamer kan zodoende direct de dichtstbijzijnde collega sturen of desgewenst de politie inschakelen.

Aan het einde van de ronde maakt de surveillant op de PDA de rapportage. Deze wordt verstuurd naar de database bij Total Security. Vervolgens wordt de rapportage gebundeld met de factuur en naar u toe wordt gemaild. Op deze wijze verdwijnen de papieren logboeken en heeft u digitaal overzichtelijk wat de kwaliteit van onze dienst met betrekking tot bijvoorbeeld aankomsttijden is.

Wanneer er sprake is van een alarmmelding stuurt het systeem automatisch een e-mail met informatie over de melding naar uw e-mail adres, op het moment dat de beveiliging de situatie heeft gecontroleerd krijgt u opnieuw een mail met de informatie daarover. Op deze wijze weet u precies wat er aan de hand is.

Aan onze kant kunnen wij door middel van de PDA gemakkelijker de dichtstbijzijnde collega sturen en op deze wijze nog sneller ter plaatse zijn.

De voordelen voor u op een rij:

• Betere beveiliging
• Sneller ter plaatse
• Sneller inzicht
• Overzichtelijkere rapportage
• Inzicht in kwaliteit

Kortom dé ideale oplossing voor uw beveiling! Bel ons vandaag nog voor meer informatie op 0517-384025. Natuurlijk kunnen wij ook een demonstratie verzorgen op uw locatie!